Category: DEFAULT


2014
Label: Ecovata - EGP288,Intro Music (2) - EGP288 • Format: Box Set 4x, CD Compilation, Remastered • Country: Netherlands • Genre: Rock • Style: Pop Rock
Zeg Wat Je Vindt - Ralph Van Manen - 25 (Box Set)

Ter gelegenheid van Ralph's jarig jubileum brengt hij zijn nieuwe album 'De Hemel Dichterbij' op een wel heel bijzondere manier uit. De nieuwe cd, met daarop wederom indringende, inspirerende en emotionele Nederlandstalige liedjes, is in deze box set gebundeld met maar liefst drie andere cds die zo 48 songs uit Ralph's repertoire samenbrengen.

Ralph van Manen. Jubileumtour Ralph van Manen - 30 jaar (online kick-off concert) Al 30 jaar is Ralph van Manen één van meest toonaangevende artiesten van de Nederlandse gospelwereld. Met zijn uitgebreid repertoire heeft hij menig hart weten te raken. Om dit te vieren houdt Ralph in en zijn jubileumtour 'De Liefde nog het meest'.

Ralph van Manen (18 december ) is een Nederlandse muzikant. Van Manen begon zijn muziekcarrière als leadzanger van de symfonische rockband Target (). Na het uiteenvallen van Target startte Van Manen in zijn solocarrière. Het nummer Stay Close, dat hij samen met de gebroeders Robert en Tommy Riekerk vertolkte, werd een Land: Nederland.

Ralph van Manen (18 december ) laat voor het eerst van zich horen als zanger en pianist bij de symfonische gospelrockband Target, een Veluwse groep rond de later Ecovata-platenbaas Arjan van den Bijgaart. De groep breekt door op het Flevo Festival van en trekt met name in het Nederlandse gospelcircuit al snel volle zalen.

Check out Zeg Wat Je Vindt by Ralph van Manen on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on


Brighter Than The Sun - Pacific (3) - Brighter Than The Sun / In A Rush (Vinyl) Без Меня - Гражданская Оборона - Долгая Счастливая Жизнь (CD, Album) Hush - Ottos Daughter - Void Of Course (CD, Album)
0 thoughts on “Zeg Wat Je Vindt - Ralph Van Manen - 25 (Box Set)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING